kartica Slastna Primorska

* popust v več kot 20-ih gostinskih lokalih (v vsakem enkrat)
* prihranek več kot 150 €
* cena kartice: 25 € 
* veljavnost kartice do 30.12.2019

Izkoristite izredne popuste, ki vam jih omogoča kartica ugodnosti Slastna Primorska! Ugodnost se koristi ob naročilu najmanj dveh glavnih jedi (najmanj dve osebi). Ponekod pa je popust na celoten račun.
Poizkusite več kot 20 glavnih jedi v restavracijah, gostilnah in picerijah, ki sodelujejo v sistemu Slastna Primorska(številke na kartici).
Z nakupom kartice lahko prihranite več kot 150€ ob naročilu specialitet, ki vam jih ponujajo izbrani gostinski lokali. Obenem, pa lahko z isto kartico izkoristite tudi popuste naših pokroviteljev in tako še dodatno prihranite(črke na kartici).
Najdete nas tudi na .


Z nakupom kartice Slastna Primorska(priložena zloženka) imate možnost koristiti popust v restavracijah, gostilnah in picerijah(številke na kartici), ki jih imate na seznamu ob zloženki, oziroma na naši spletni strani.
S kartico lahko v času njene veljavnosti (do 30.12.2019), koristite izjemen popust  za več kot 20 glavnih jedi v restavracijah, gostilnah in picerijah, ki sodelujejo v sistemu slastna Primorska. Za koriščenje popusta s kartico morata naročit jedi najmanj dve osebi.
Ob vsakem gostinskem lokalu je napisano koliko popusta ponuja - vrednostna omejitev za glavno jed.
(npr: velja za glavne jedi do 6,5 €), lahko ima pa tudi časovno omejitev (npr: ne velja ob nedeljah).

Primer koriščenja kartice:
Imetnik kartice in spremljevalec gresta v enega od gostinskih lokalov, ki so na seznamu. Pred naročilom, je potrebno izročiti natakarju kartico in kuponček iz zloženke. Na kartici preluknjajo ustrezno številko, pod katero je naveden gostinski lokal in jo vrnejo imetniku, kuponček pa obdržijo. Ko je ustrezna številka na kartici preluknjana, se ne more več koristiti popusta v izbranem gostinskem lokalu, ampak v preostalih, ki še niso preluknjane. Ob naročilu dveh glavnih jedi imata gosta za cenejšo glavno jed popust, oziroma za eno od cenovno enakovrednih. V primeru, da je glavna jed cenejša od popusta, ki ga ponuja posamezen gostinski lokal, je ta jed brezplačna, preostanek popusta se pa ne upošteva pri ostalih jedeh.Vse ostalo pa plačata polno ceno po ceniku(pijača, predjed, solata, sladice,…).

Imetnik kartice Slastna Primorska lahko koristi popust v vseh restavracijah, gostilnah in picerijah, ki sodelujejo v sistemu Slastna Primorska, ter popuste, ki jih ponujajo sponzorji.

Dodatne številke na kartici(nezasedene), so namenjene za restavracije, gostilne in picerije, ki se bodo naknadno priključile sistemu Slastna Primorska. Črke na kartici so namenjene za koriščenje popusta pri ostalih sponzorjih, ki so navedeni na naši spletni strani.splošni pogoji