Splošni pogoji uporabe kartice Slastna Primorska


Imetnik kartice mora pred naročilom jedi predložiti kartico in kuponček osebju restavracije. Za koriščenje popusta s kartico morata naročiti jedi najmanj dve osebi.

Restavracija, ki je udeležena v sistemu Slastna Primorska, lahko pri posameznih posebnih dogodkih (rojstni dnevi, poroke, razna praznovanja) odkloni uporabo kartice.

Popust s kartico se upošteva izključno za jedi, zaužite v sami restavraciji, ne pa tudi za dostavo ali prevzem jedi.

V primeru, da ustrezna restavracija ne upošteva splošnih pogojev kartice, lahko imetnik kartice uveljavlja neposredne ugovore pri dotični restavraciji. Ugovori za nadomestilo škode pri izdajatelju kartice so izključeni.

V primeru, da restavracija ne obstaja več (menjava lastnika, stečaj …), se popusti ne upoštevajo.

Kartica Slastna Primorska se lahko pri vsaki udeleženi restavraciji v času veljavnosti koristi samo enkrat, zato so udeležene restavracije upravičene do preluknjanja ustrezne številke na vaši kartici.

Posamezna udeležena restavracija ima pravico urediti posebna pravila, ki so vidna pri seznamu restavracij (npr.: velja za jedi do 8€, ne velja ob nedeljah …).

Restavracija, ki sodeluje v sistemu Slastna Primorska, priznava imetniku kartice popust pri naročilu dveh ali več glavnih jedi, kjer se eno (cenejšo) glavno jed ne zaračuna do vrednosti, ki jo priznava restavracija. Naročene predjedi, sladice, solate in pijača se plačajo s polno ceno.
 
Dodatne številke na kartici so namenjene za restavracije in picerije, ki se bodo naknadno priključile sistemu Slastna Primorska.
Črke na kartici so namenjene koriščenju popusta pri ostalih sponzorjih, ki so navedeni na spletni strani.

Posodobitve spremljajte na internetni strani

nazaj